Bloggen

Böcker. Spännande deckare, feel good böcker, händelserika romaner eller kanske intressanta självbiografier. Jag bara älskar böcker. Spelar nästan ingen roll vilken genre, här går nästan alla olika variationer, typer och format hem. Det är något speciellt med att slå upp en helt ny bok, känna doften av nytt papper och försiktigt vända blad samtidigt som man sugs in i ett parallellt universum.

Varmt välkomna till min bokblogg, en blogg som helt och hållet är dedikerad till böcker. Här kan du förvänta dig massivs med härliga och ärliga recensioner av de flesta böcker du kan tänka dig samt tips på mina egna favoriter.

Vem är jag?

Att jag har en förkärlek till böcker har ni nog redan listat ut. Förutom det faktumet att jag är en riktig bokmal, så heter jag Caroline och är 26 år gammal. Jag är uppvuxen i Gävle med min familj bor just nu i Stockholm tillsammans med min sambo Jakob och vår lille katt Louie. Vi bor i en tvåa i centrum där vi alla trivs som fisken i vattnet.Jag har tidigare studerat skrivande men jag jobbar just nu på ett dagis. Jag drömmer själv om att bli författare men tills den drömmen går i uppfyllelse nöjer jag mig med att plöja andras böcker. Ända sedan jag lärde mig att läsa har jag fascinerats av hur bokstäver bildar meningar, hur meningar bildar kapitel och hur kapitel i sin tur blir till böcker.

Det är något otroligt härligt med böcker och det är just därför jag har valt att skapa den här bloggen. Jag vill dela med mig av mitt största intresse för att sprida inspiration samt ge tips om böcker jag tycker är värda att läsa (och möjligtvis böcker som inte alls är värda att lägga sin tid på).

Vad kommer att finnas på bloggen?

Här på min blogg kommer ni få ta del av mitt liv som en tvättäkta bokfantast! Jag kommer att recensera böcker som jag läst och tala om för er vad jag tycker är bra respektive mindre bra med olika böcker. Jag gillar böcker i de allra flesta genrerna så det kommer utan tvekan finnas någonting för alla här på min blogg!

Återigen, varmt välkomna och hoppas ni är här för att stanna!